divendres, 3 d’octubre del 2008

Diari de vacances - II: L'arribada












Primer de tot donar-vos les gràcies per l'interès mostrat pel viatge. Intentaré cada dos o tres dies anar penjant un capítol.

Com viatjar a Groenlàndia?
Hi ha varies rutes aèreas que surten des de diferents capitals europees. Però per viatjar des d'Espanya, el millor és agafar algun dels vols que fa la ruta Barcelona/Madrid - Reykiavik (Islàndia) i al dia següent, doncs surten pocs vols diaris que uneixin les dues illes, agafar un altre vol que et porti fins a l'Aeroport de Narsarsuaq, situat a la part sur del país. En total 6 hores de vol.

.… I començar el viatge. Si, si quant portes aproximadament una hora i mitja de vol comences a veure l'Inlandis, és tracta de la segona massa de gel continental més gran del món, amb una dimensió de més de 2.000.000 quilometres quadrats. És un verdader espectacle per la vista, quilometres i quilometres de massa gelada que han anat conformant unes formes muntanyoses molt peculiars. Ara, bé tot i tenir una superfície gelada aproximadament d'un 85 % la part més septentrional de l'illa, on l'aire és massa sec per produir neu està lliure de cap gelada i es on es poden realitzar les principals rutes de travessia...
Demà més.


Antes que nada daros las gracias por el interés mostrado por el viaje. Intentaré cada dos o tres días ir colgando un capítulo.

• ¿Como viajar a Groenlandia?

Hay varías rutas aereas que salen desde diferentes capitales europeas. Pero para viajar desde España, lo mejor es volar con alguna de las compañias hace la ruta Barcelona/Madrid - Reykiavik (Islandia) y al día seguiente, pues salen pocos vuelos diarios que unan las dos islas, coger otro quiere llega hasta el Aeropuerto de Narsarsuaq, situado a la parte sur del país. En total son 6 horas de vuelo .

… Y empieza el viaje. Si, si cuando llevas aproximadamente una hora y media de vuelo se empieza a perfilar el Inlandis, la segunda masa de hielo continental más grande del mundo, con una dimensión de más de 2 .000.000 kilometras cuadrados. Un verdadero espectáculo para la vista, kilometros y kilometros de hielo que han ido conformando formas montañosas muy peculiares.
Ahora, bien todo y tener una superficia helada aproximadamente de 85 % la parte más septatrinol de la isla, dónde el aire es demasiado seco para producir nieve está libre de capa helada y es donde se pueden realizar las principales rutas de travesía…
Mañana más.


11 comentaris:

Abe Sanchez ha dit...

Genial la textura i el blanc del gel, degueres disfrutar fent-li aquestes fotos.
Una salutació.

altairbejar ha dit...

Que bonito ese mar de hielo. Muy bien captado.

Micasmor ha dit...

És impressionant!

Praxis ha dit...

Es realment un espectacle gaudir d'aquests paisatges.... Molt maques les textures i la llum.
Una abraçada

August ha dit...

Enhorabona per el viatje. I unes fotos fantástiques, on has captat molt be els blancs.
Salutacions!

William Alexander López ha dit...

Genial , estaré al pendiente para ver lo que nos muestras de tu viaje y esas increibles tierras. La vista aerea de la primera es increible !

Buen fin de semana

Unknown ha dit...

HOLA
la verdad que es una aventura increible

me gustan las ultimas fotos


un saludo

Jordi Vargas ha dit...

Sis hores de vol uuuff, ara val la pena per veure aquest paisatge, la textura de la neu es xulísima suposo que ho far el vent no?
PD per cert els tubs d'extensió els vaig comprar al Nivell 10 a Bcn al carre Pelai nº 10 es on els vaig troba millor de preu, em van costar 139€ si no recordo malament, no fa falta cap adaptador, el demanes per la nikon i ja està, si tens cap més dubte ja sap.
Una abraçada

Anònim ha dit...

Bonitas imágenes y impresionante aventura la vuestra, quien pudiera, la verdad que tiene que ser maravilloso visitar un lugar así. De momento nos conformaremos con vuestras imágenes y vuestras sensaciones en el viaje.
Saludos.

Anònim ha dit...

Precioso el viaje y preciosas las fotos.

Saludos.

RUBEN-ENFOKME ha dit...

Excelente plano de la foto asi como las texturas y las vistas.Saludos