divendres, 19 de desembre de 2008

Diari de vacances - XIX: De retorn al campament sota la pluja

Durant la nit no ha parat de ploure i fer un vent intens que ha desenganxat part de les lones de les tendes.
A la zona on hem acampat hi ha una caseta de fusta que en el passat havia servit de refugi, està abandonada, bruta i fosca, però avui a nosaltres ens servirà d'aixopluc per fer un cafè i agafar calor després d'una nit humida i freda. Hem de recollir les tendes carregar el kayak i tornar a la platja des d'on vam sortir vint-i-quatre hores abans. Tot sota una intensa pluja acompanyat de forts vents que posen en dubte la nostre capacitat de mantenir l'equilibri.
Després d'un gran esforç i invertir més temps del habitual per carregar el kayak. Ens disposem a afrontar el segon dia de navegació sota la pluja que no ha parat de caure.
Ramem amb més dificultats que el dia anterior, intentem protegir-nos de la pluja com ben ve podem i no fem cap foto durant tot el dia ... els ànims estan decaient, he agafat molt fred i només tinc ganes d'arriba a terra, treure'm el neoprè i prendre un cafè calent ... després de més de quatre hores remant, algunes estones a contra corrent, arribem a port. (Ús puc assegura que el dia més dur del viatge, ja no per l'esforç físic si no pel patiment de veure que no abans es per molt que t'esforcis i que no veus la platja i van passant el minuts, i a sobre xopa...)
Finalment, arribem a la platja des d'on vam sortir, uns nens ens esperen encuriosits, s'acostem per mirar-nos amb les nostres pintes ... Un moment divertit després d'un dia d'allò més dur.
Estem a les acaballes de les nostres vacances ....
En el pròxim capítol ... La tornada a casa !


Durante la noche no ha parado de llover y hacer un viento intenso que ha desenganchado parte de las lonas de las tiendas.
La zona dónde hemos acampado hay una caseta de madera que en el pasado había servido de refugio, está abandonada, sucia y oscura, pero hoy a nosotros nos servirá de refugio para tomar un café y coger calor tras una noche húmeda y fría. Debemos recoger las tiendas cargar el kayak y volver a la playa desde dónde salimos veinticuatro horas antes. Todo bajo una intensa lluvia acompañado fuertes vientos que ponen en entredicho nuestro capacidad de mantener el equilibrio.
Tras un gran esfuerzo e invertir más tiempo del habitual por cargar el kayak. Nos disponemos a afrontar el segundo día de navegación bajo la lluvia que no ha parado de caer.
Remamos con más dificultades que el día anterior, intentamos protegernos de la lluvia como bien podemos y no hacemos ninguna foto durante todo el día ... los ánimos están decayendo, he cogido mucho frío y sólo tengo ganas de llega a tierra, sacarme el neoprè y tomar un café caliente ... tras más de cuatro horas remando, algunos ratos a contracorriente, llegamos a puerto. (Os puedo asegura que el día más duro del viaje, ya no por el esfuerzo físico si no por el padecimiento de ver que no avanzas or mucho que te esfuerces y que no ves la playa y van pasando el minutos, y encima empapados...)
Finalmente, llegamos a la playa desde dónde salimos, unos niños nos esperan, se acercamos por mirarnos con nuestras pintas... Un momento divertido tras un día de lo más duro. Estamos al fin de nuestras vacaciones ....
En el próximo capítulo ... La vuelta a casa !

7 comentaris:

Pedro Ojeda Escudero. ha dit...

¡Qué maravillosa esa cabaña! Todo lo bueno se acaba...

Toni Bra ha dit...

M'agrada dir-to personalment:Feliç solisitici d'hiver i /o Bon Nadal i millor 2009 si es possible

Abe Sanchez ha dit...

Sembla que ja arriva el final, pero ens has fet didfrutar molt.
Salut.

Nany ha dit...

que chulada de viaje y experiencia!!! siento mucho no ser tan consecuente!!!, recibe un abrazo y feliz Navidad!!!

Miguel Almeida ha dit...

Olá,
quero agradecer o gentil comentário e visita e desejar-lhe um Feliz Natal e propero 2009,

já coloquei nos preferidos e virei mais vezes

Assumpta ha dit...

Quin fred!! Només de pensar-ho... ufff... anar remant, vent, pluja...

M'encanta llegir-te, però jo calentona a casa, eh? ;-))

montse ha dit...

Però quin viatge, més espectacular e interessant vas fer!!...
Quina experiència més forta!!
Gràcies per compartir aquestes precioses imatges i explicar-nos tan detalladament el dia a dia!!
Ens has fet disfrutar!!
Una abraçada i que tinguis molt bones Festes!!