dissabte, 29 de novembre del 2008

Diari de vacances - XVII: Un aperitiu de kayak


















El campament està presidit per una rèplica de tenda tradicional esquimal (construïda per un dels guies de l'Agéncia l'estiu passat). Col.loquem les tendes mirant cap al fiord Sermilik pel qual navegarem durant els pròxims dies.

Després d'una migdiada a la espanyola, ens introduïm en el món del kayak. Aquests pròxims dies el nostre guia serà en Charlie, d'origen argentí, que durant els últims mesos s'ha dedicat a recorre Europa fent tot tipus d'activitats d'aventura i com el Marcial (el guia de trekking) ens mostra el seu particular i especial estil de vida, que arribes enveja.

Estem nerviosos, comencem una altra aventura que no sabem que ens portarà, en Jordi i jo no és que hàgim fet gaire kayak, però ens emociona l'experiéncia. Preparem el material sota les indicacions d'en Charlie, ens equipem això si després d'una estona divertida veient les pintes que fem ... semblem més una expedició a l'espai que no un grup de kayakistes.

Ens disposem a fer la primera incursió en el mar ... Avui només és un aperitiu per veure en nostre nivell. Superem la prova i el guia ens confirme que fem travessia!!!

Que vol dir això? Doncs, que ens endinsarem a mar obert carregats els kayks amb les nostres pertinences i que farem ruta acampan en diferents llocs de la costa.
(Si el nivell del grup no compleix uns mínims és fan excursions curtes al voltant de la zona d'acampada).
En el pròxim capítol ... Travessant el fiord Nordre Sermilik

El campamento está presidido por una réplica de tienda tradicional esquimal (construida por uno de los guías de la Agéncia el verano pasado). Colocamos las tiendas mirando al fiordo Sermilik por el cual navegaremos durante los próximos días.
Tras una siesta a la española, nos introducimos en el mundo del kayak. Estos próximos días nuestro guía será Charlie, de origen argentino, que durante los últimos meses se ha dedicado a recorrer Europa haciendo todo tipos de actividades de aventura y como Marcial (el guía de trekking) nos muestra su particular y especial estilo de vida, que llegas a envidiar.
Estamos nerviosos, empezamos otra aventura que no sabemos que nos traerá, Jordi y yo no es que hayamos hecho demasiado kayak, pero nos emociona la experiéncia. Preparamos el material bajo las indicaciones de Charlie, nos equipamos esto si tras un rato divertido viendo las pintas que hacemos ... parecemos más una expedición al espacio que no un grupo de kayakistes.
Nos disponemos a hacer la primera incursión en el mar ... Hoy sólo es un aperitivo para ver nuestro nivel. Superamos la prueba y el guía nos confirma que hacemos travesía!!!
Que quiere decir esto? Pues, que nos adentraremos en mar abierto cargados los kayks con nuestras pertenencias y que haremos ruta acampando en diferentes lugares de la costa.
(Si el nivel del grupo no cumple unos mínimos se hacen excursiones cortas alrededor de la zona de acampada).
En el próximo capítulo ... Cruzando el fiordo Nordre Sermilik

12 comentaris:

Abe Sanchez ha dit...

Intenses si que varen ser les vacances, espectaculars.
Salut.

Praxis ha dit...

Ara feia dies que no et visitava, però ja m'he posat al dia.... Uffff quin viatge!!!... i ara amb kayak. Realment va ser un viatge complert.
Estic impacient per veure la travessia al fiord... Mira que ets intrèpida..
Fins aviat!!!

Spica ha dit...

...cuando llego de las prisas y vengo por aquí...me da un subidón...ufff...como me gusta...un abrazo...

Delfica ha dit...

Com es fa per arribar a Groenlàndia?? Quin destí més fantàstic.
Moltes gràcies per la visita.

Assumpta ha dit...

Ostres, és molt, molt interessant, eh? I el guia us deuria veure ben preparats i mentalitzats :-))

M.TeReSa ha dit...

Deu meu !!!! quins pebrots que teniu,només de pensar-ho s´em posa la pell de gallina. Per una banda ho trobo engrescador e interessant pero per altra ..... reconec que soc poc atrevida, aisssssss
Ja estic desitjosa de saber com va anar la travesia.
Apali !! escriu aviat.
petons bonica.

Gata Verde ha dit...

Pelo que vi nas fotos dá para perceber que foram umas férias bastante divertidas!

beijocas

Unknown ha dit...

Menudas vacaciones.
Enhorabuena

mai ha dit...

M'agrada molt el Kayak et permet arribar a molts llocs inaccesibles i amb respecte cap a la natura. Quina enveja poder-ne fer per aquestes latituds.

William Alexander López ha dit...

Que emocionante aventura !!

Abrazos

Noemí ha dit...

anda que no hace tiempo que no hago una excursión ohhhhhh qué envidia me das jejeje

por cierto, lee esto please:

No permitas que tus viejas muñecas terminen en la basura. Dales un buen hogar.

Estoy haciendo una campaña de recogida de muñecas viejas en mi blog de "Mis muñecas", y acepto donativos de muñecas viejas, estropeadas, no importa el tipo, grande, pequeñas, de otros paises...etc.
Mejor que tirarlas, dales un hogar, prometo cuidarlas muy bien y hacerle muchas fotos :)
Para ponerte en contacto conmigo y enviar fotos: soledadbuscada@gmail.com
Mi blog de muñecas: http://munecas-dolls.blogspot.com/

Conso Triay Coll ha dit...

Ostres! Quina aventura,no?
Precioses imatges.
Salut!